Ολική Εξυπηρέτηση Κτιρίων

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα γραφεία στο κέντρο της Λάρισας και είναι στελεχωμένη με το πλέον έμπειρο, τεχνικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Στην Ο.Ε.Κ. έχοντας ως γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, στον εκσυγχρονισμό των μηχανογραφικών μας συστημάτων, στην αγορά σύγχρονου εξοπλισμού και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται πλήρως στις τάσεις, τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής.
Αποστολή της εταιρείας μας είναι παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ολικής εξυπηρέτησης κτιρίων δημιουργώντας τη μέγιστη αξία για τους πελάτες μας.

Τα πλεονεκτήματά μας

 • ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

  Χειριζόμαστε με πλήρη διαφάνεια τα οικονομικά του κάθε κτιρίου, παρουσιάζοντας συγκεντρωτικές οικονομικές καταστάσεις και ενημερώνοντας τους ενοικιαστές – ιδιοκτήτες πριν τη πραγματοποίηση οποιασδήποτε δαπάνης.

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ

  Αναλαμβάνουμε με πλήρη δέσμευση να φέρουμε εις πέρας όσο το δυνατόν πιο άμεσα την εργασία που θα μας αναθέσετε.

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Εστιάζουμε στη σωστή και εποικοδομητική επικοινωνία με τους πελάτες μας έχοντας ως στόχο την καλύτερη κατανόηση των αναγκών τους καθώς και την παροχή χρήσιμης πληροφόρησης προς αυτούς

 • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Προτεραιότητά μας είναι η καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή των πελατών μας.

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  Στην Ο.Ε.Κ. αναλαμβάνουμε και φέρουμε εις πέρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση κτιρίων άμεσα και αποτελεσματικά.

 • ΠΡΟΛΗΨΗ

  Μέσα από τη συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση προς τους ενοικιαστές – ιδιοκτήτες των κτιρίων που διαχειριζόμαστε, μειώνουμε στο ελάχιστο τις απρόβλεπτες καταστάσεις που είναι επιζήμιες για τα κτίρια των πελατών μας .

 • ΔΕΣΜΕΥΣΗ

  Δεσμευόμαστε για την Ολική Εξυπηρέτηση του Κτιρίου σας και την ολοκλήρωση των έργων καθαριότητας που αναλαμβάνουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βαρεθήκατε να είστε διαχειριστής;

Αφήστε εμάς να αναλάβουμε το βάρος της διαχείρισης!

color
https://www.oek.com.gr/wp-content/themes/carbon/
https://www.oek.com.gr/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/home/customer/www/oek.com.gr/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Εισάγετε το email σας
on
off